Coca-Cola European Partners sluit aan bij onderzoek naar voordelen van planten op kantoor

Een hele verdieping van haar kantoor in Rotterdam stelt Coca-Cola European Partners ter beschikking voor onderzoek, uitgevoerd door Wageningen University & Research (Wageningen Environmental Research (Alterra) en Meteorologie en Luchtkwaliteit) en Fytagoras. In twee jaar wordt gekeken wat de effecten zijn van de luchtzuiverende planten die voor het onderzoek op kantoor worden neergezet en onderhouden door Donkergroen. Tijdens het onderzoek worden verschillende claims onderzocht, zoals een betere luchtkwaliteit en het welbevinden van medewerkers. Daarbij wordt gekeken wat de effecten zijn van het uitzicht op groen voor de vermindering van stress, verbeteren van de concentratie en het vergroten van het werkplezier.

Coca-Cola European Partners is naast IVA-groep en Atlant Zorggroep de derde partij die heeft toegezegd deel te nemen aan dit uitgebreide onderzoek naar een gezond en duurzaam binnenklimaat.

Bent u ook benieuwd welk verschil planten in uw kantoor kunnen maken? Wilt u deelnemen aan het onderzoek? Neem dan contact met ons op of bekijk de link: 
http://bit.ly/2dXUz4l