LivePicture - Creëer een prettige sfeer

Een levend schilderij van planten. Dat is LivePicture. Het geeft uw leef- en werkomgeving direct een fraaie, groene uitstraling. Dit unieke duurzame begroeningssysteem is niet alleen goed voor het binnenklimaat, maar zorgt ook voor een rustgevend effect.

Planten hebben gezondheidsvoordelen en dragen bij aan het gevoel van welzijn. Ze kunnen echter ook veel kostbare ruimte in beslag nemen. Buiten de gezondheidsvoordelen en de ruimtebesparing is LivePicture ook een sieraad aan de muur en eenvoudig te onderhouden. Zo zijn de cassettes met planten in een handomdraai te verwisselen, en hebben de planten slechts om de zes weken water nodig. Door de innovatieve constructie is er geen stroom nodig om de planten zes weken lang van water te voorzien. LivePicture kan dan ook overal worden geplaatst. De planten in LivePicture zorgen voor een aangename luchtvochtigheid en kunnen kooldioxide en verontreinigende deeltjes uit de lucht filteren.

LivePicture bestaat uit een frame dat standaard in 3 verschillende kleuren geleverd kan worden. In het frame worden de planthouders gehangen
waarin de planten worden geplaatst. Dankzij de verwisselbare planthouders kunt u bij het veranderen van de seizoenen snel en eenvoudig een
ander levend schilderij creëren. LivePicture® is eenvoudig aan iedere muur te bevestigen met slechts twee of drie schroeven.