Interieurbeplanting

_MG_7132_2.JPG Interieurbeplanting is meer dan ‘even wat planten in plantenbakken op hydrocultuur’. Groen op de werkplek, functioneel groen op kantoor, representatief groen in ontvangstruimtes, kantines of binnentuinen: een groene omgeving creëert de juiste sfeer voor werk, rust, educatie, gezondheid en welzijn of ontspanning. En: het heeft altijd een positief effect.

Donkergroen Interieurbeplanting pakt binnenbeplanting voor elke binnenruimte professioneel aan. We starten met uw wensen en de wensen van gebruikers. Daarna brengen we de klimatologische omstandigheden in kaart.

Vervolgens vormen de architectonische kwaliteiten van het gebouw, de gewenste sfeer en beleving samen met de klimatologische situatie het uitgangspunt voor het ontwerp. Zo creëren we blijvend groene ruimtes waar mensen graag werken, samenkomen en verblijven.

Uw budget is hierbij nooit een beperking maar het kader waarbinnen onze ontwerpers de grenzen opzoeken voor een creatief en werkbaar resultaat waarmee u tevreden bent én blijft.

Benieuwd naar wat Donkergroen Interieurbeplanting voor u kan betekenen? Klik hier.