Groenstudio

groenstudio.jpg

Interieurgroen kent ontelbare variaties maar bij Donkergroen is het altijd een inspirerende optelsom van ‘mooi’ en ‘functioneel’. De geheime kracht hierbij ligt in de integrale aanpak van onze groen-studio: gedegen groenadvies, creatieve ontwerpen, snelle, professionele realisatie en onderhoud door gediplomeerde onderhoudsmedewerkers.

Rust, ontspanning, werkplezier, gezondheidsbevordering, educatie, geborgenheid, representatie, veiligheid... zo maar wat mogelijke uitgangspunten voor een fraai groenontwerp. Zo creëren we de passende beleving voor bijvoorbeeld kantoor, binnentuin, atrium, kantine, vergaderlocatie, wandelgangen, ontvangsthal, wachtruimte of restaurant. We hakken dagelijks met dit bijltje en hebben in de loop der tijd prachtige projecten gerealiseerd.

Een uniforme groene uitstraling voor al uw locaties binnen en buiten? Donkergroen werkt landelijk maar is in regionaal opzicht dichtbij. En dat werkt makkelijk, want zo hebt u voor al uw vestigingen te maken met één aanspreekpunt, één factuur en profiteert u van aantrekkelijke tarieven.

Meteen een oriënterende afspraak maken? Klik hier.

Gratis Klimaat-Quickscan? Klik hier.