Groene wanden & Plantwires

  

Groene wanden

Groene wanden, groenwanden, verticaal groen of greenwalls: deze vorm van binnengroen is een slim begroeiingsysteem met een overtuigend effect. Het bevordert een gezond binnenklimaat, is geluidsdempend en een ware eyecatcher in elk interieur. We werken met modulaire groensystemen, desgewenst met een geïntegreerd bewateringsysteem dat eventueel kan worden aangesloten op de waterleiding.

Een groene muur, als moswand of als verticale tuin met groeiende planten, is te realiseren als de klimatologische omstandigheden (licht, temperatuur en luchtvochtigheid) zich hiervoor lenen. Wanneer deze ontoereikend zijn, is 2ND NATURE van Donkergroen een goed alternatief: groen dat zelfs van dichtbij nauwelijks van echt is te onderscheiden.


Plantwires

Een stukje jungle binnen vier muren, dat is wat u creeërt met de Plantwires van Donkergroen. Hangende beplanting in trappenhal, showroom of kantine... deze plantwires zijn ware eyecatchers. Bijkomend voordeel is dat u er geen omkijken naar heeft. Dankzij een vernuftig en volledig geïntegreerd watergeefsysteem blijven de planten in topconditie. En met behulp van goed uitgekiende verlichting is een plantwire bijna overal toepasbaar.

Plantwires brengen sfeer, beleving en dragen bij aan een gezonde werkomgeving. Laat u verrassen door de mogelijkheden van de Plantwire. Marcel Smale, adviseur Donkergroen Interieurbeplanting, vertelt u er graag meer over.

Huur of lease van groene wanden of plantwires? Kijk hier voor de mogelijkheden.

foto: www.greenfortune.nl