Binnentuin levert grote bijdrage aan woongenot Futura

Wie niet gelooft dat binnengroen echt iets toevoegt aan een gebouw en het woongenot, zou eens een kijkje moeten nemen bij Futura in Zoetermeer.

Futura is een prestigieus wooncomplex, waarin verdeeld over zes woonlagen 69 appartementen beschikbaar zijn. Het complex beschikt over een prachtig atrium dat oorspronkelijk meer een technische reden (opvangen van warmte) dan een esthetische waarde of een functie als recreatieruimte had. Maar opdrachtgever a.s.r. vastgoed vermogensbeheer zag gelukkig tijdig in dat zij met het 'leeg laten' van het atrium een kans lieten liggen. Een mooie binnentuin draagt immers bij aan het bevorderen van de verkoop en verhuur van de appartementen.

Donkergroen heeft daarop een prachtige binnentuin mogen aanleggen in het hagelnieuwe wooncomplex. Dit op basis van een ontwerp van de eigen afdeling Ontwerp & Advies. Naast de beplanting, potten en randen heeft Donkergroen ook de verlichting mogen leveren. Dit in goede samenwerking met Kloosterboer. Zij hebben de randen gemaakt (die op locatie in elkaar werden gezet), gecoat en gespoten.

www.hureninfutura.nl is onderdeel van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer.

Terug naar gerealiseerde projecten